Caravana Auto Stop ajunge in Slobozia.

Partenerul retelei de service Auto Stop – Selena Service organizeaza sambata, 10 mai, in intervalul 10.00 – 18.00, sesiuni de test drive cu modele din portofoliul Tiriac Auto - Ford, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi.

Evenimentul se desfasoara in Piata Revolutiei din Slobozia si la test-drive se pot inscrie persoane in varsta de peste 18 ani, posesori de permis de conducere.

Traseul va fi organizat cu plecare din Piata Revolutiei, pana la sediul service-ului Auto Stop – Selena Service din Bd. General Magheru nr. 73 si retur.

Modelele disponibile sunt pentru drive test sunt:

-               Mercedes-Benz Clasa A

-               Mercedes-Benz Sprinter

-               Ford Focus

-               Noul  Ford Transit

-               Mitsubishi ASX

-               Mitsubishi L200

-               Range Rover Evoque

iar consultantii de vanzari ai fiecarei marci vor fi in masura sa ofere toate informatiile necesare despre tehnologia si performantele produselor.

In cadrul evenimentului exista si o zona dedicata masinilor de ocazie, care beneficiaza de oferte speciale si pot fi achizitionate pe loc.

Slobozia este a doua destinatie a caravanei Auto Stop, parte dintr-o serie de manifestari teritoriale ce au ca principala tinta evidentierea modelelor din portofoliul Tiriac Auto. Pana la sfarsitul anului 2014, caravana isi propune sa ajunga in alte opt orase.

Newsletter